Det sker

Det sker

Her på siden finder ud alle aktiviteter, som foreningerne i Oue løbende stabler på benene.


Har du, som privatperson eller virksomhed, en aktivitet, som burde være på denne side, som send en mail til mkm@mees.dk, så bliver den lagt op – HVIS det er relevant og i byens samt borgernes interesse.

Julemesse i Oue hallen


21.11.2021 13.00-17.00


Gratis adgang!


Har du lyst til at få en stand på messen kan det nås endnu - gratis standplads - dog en gave til vores tombola.


Husmoderkredsen for Oue & omegn


HEJ PIGER OG DRENGE 


Kom til fodbold i Oue. 


Er du et barn mellem 6 og cirka 12 år, og har du lyst til at spille lidt fodbold med andre børn på samme alder, så kom op til hallen tirsdag 17.00-18.00. Vi kommer til at spille hver tirsdag frem til sommerferien (altså til og med uge 26), og igen efter ferien. 


Oue Borgerforening, Oue idræt og kultur samt ROV i Rostrup har sørget for materialer, så det eneste du selv skal have med er et par sko at spille i (ikke nødvendigvis fodboldstøvler) og en drikkedunk. Du må selvfølgelig også gerne have din far/mor/anden voksen eller ældre søskende med. 


Jeg har mange års erfaring som fodboldtræner, og vil stå for træningen sammen med et par store drenge. Fokus på træningen vil være leg og hygge, bevægelse og en masse sjov. Vi laver nogle små boldlege, og vi spiller også lidt kampe, men uden at gå op i resultatet. 


Jeg håber rigtig mange af byens børn har lyst til at komme op og lege med fra tirsdag den 15/6 klokken 17. Har du nogle spørgsmål, er du/I velkommen til at ringe eller skrive på tlf. 28124705. 

Med venlig hilsen 

Brian Svenningsen 

Stinesmindevejen 6 i Oue.